He asked from the living more helpful tips room where we keep them all

This person initially determines data if your book idea deserves to be published

Ha már zavaróvá válnak a vizelési panaszok

Van megoldás!

Az, hogy időnként ki kell mennünk a mosdóba, nem csak természetes, de általában megkönnyebbülést is jelent számunkra. De mi van akkor, ha a vizelési inger olyan sürgetővé válik, hogy az már kellemetlen? A folytonos, sürgető vizelési inger negatívan hat az életminőségre. Már csak akkor érezzük biztonságban magunkat, ha tudjuk, hogy van a közelben illemhely. Alig-alig van olyan éjszaka, amit megszakítás nélkül végig tudunk aludni. Az érintettek többsége nem beszél erről mások előtt, annak ellenére, hogy a legtöbb férfi és nő nagyon is jól ismeri ezeket a tüneteket.

Vajon Önt is gátolják ezek a panaszok abban, hogy normálisan élje mindennapjait? Tudjon meg többet, és töltse ki a tesztet!

A vizelési panaszok egyik lehetséges oka a húgyutak, illetve a húgyhólyag baktériumok okozta heveny fertőzése. A húgyhólyag fertőzése rendszerint a vizelés során fellépő fájdalommal és kellemetlen, égő érzéssel jár együtt. Sokszor rossz közérzetet és általános gyengeséget is okoz.

Tegyen a gyakori vizelési kényszer ellen!

A megnövekedett gyakoriságú vizelési kényszernek számos oka lehet, a húgyhólyag hiperaktivitása vagy a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás egyaránt kiválthatja. Fontos tudni, hogy ezek a tünetek az idő előrehaladtával egyre erősödnek. Aki túl sokáig vár, azon egy idő után már csak a kémiai hatóanyagot tartalmazó gyógyszeres kezelés segít, aminek sok esetben kellemetlen mellékhatásai lehetnek. Ezért célszerű minél előbb cselekedni, és elkezdeni például a speciálisan gyógyászati célra termesztett tökmag felhasználásával készülő termék szedését.

Az UROSTEMOL® készítmények vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszerek. Kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazhatóak. A termékek a gyógyszertárakban vásárolhatók meg.

UROSTEMOL® – Vásárlás

Az UROSTEMOL® termékek gyógyszertárban kaphatók!

Gyógyszertár