Sürgető vizelési inger

Mi okozhatja?

Nagyon kellemetlen szituáció, amikor úton vagyunk, és hirtelen ránk tör a vizelési inger. Úgy érezzük, nincs vesztegetni való időnk. Ha szerencsések vagyunk, találunk a közelben illemhelyet.

Az érzés hirtelen tör ránk, és rendkívül sürgető. Minden másodperc számít. Pedig nem sokkal azelőtt voltunk a vécén. Az ilyen fajta vizelési kényszer még a gyakori vizelési ingernél is erősebb, és fölöttébb kellemetlen. Az érintettek sokat szenvednek emiatt: a sürgető vizelési inger gátolja a társasági életüket, és szinte az egész napi tevékenységükre rányomja a bélyegét. Ne hagyja magát elszigetelődni egy ilyen kellemetlenség miatt! Tegye meg a megfelelő lépéseket!

Vajon Önt is túlzottan gátolja a sürgető vizelési inger napi tevékenységében? Tudjon meg többet, és töltse ki a tesztet!

A sürgető vizelési inger háttere

Amikor a húgyhólyag izomzata minden előjel nélkül, hirtelen összehúzódik, sürgető vizelési ingert érzünk. A vizelet jóformán visszatarthatatlan. Ha ez túl hirtelen történik, még az is előfordul, hogy nem érünk ki idejében, pedig nincs is megtelve a húgyhólyag.

A sürgető vizelési inger okai

A panaszokat a húgyhólyagban kialakuló téves jelzések okozhatják. Az ott lévő receptorok a húgyhólyag érzékenységének vagy túlműködésének következtében tévesen érzékelik a vizelet mennyiségét. A húgyhólyagra nyomást gyakorló jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH – benignus prosztata hiperplázia) szintén kiválthatja a tünetet.

Cselekedjen minél előbb!

Cselekedjen a sürgető vizelési inger ellen, vegye elejét annak, hogy a folyamat végül akaratlan vizeletvesztéshez, inkontinenciához vezessen. A gyógynövény-hatóanyagokat tartalmazó UROSTEMOL® készítmények segítségével hatékonyan segítheti a húgyhólyag és a prosztata egészséges működését.

Az UROSTEMOL® készítmények vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszerek. Kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazhatóak. A termékek a gyógyszertárakban vásárolhatók meg.

UROSTEMOL® – Vásárlás

Az UROSTEMOL® termékek gyógyszertárban kaphatók!

Gyógyszertár